New MMSA spank logo

Julian en Meike
Deel 5

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 02 Jan 2017


Weer enkele weken verder. De striemen van Julian en Meike waren al twee weken verdwenen. Dat was altijd een kritische periode. Weliswaar kwam de tweeling van 14 iedere dag de cane tegen. Die hing tussen hun slaapkamers in op de overloop. Maar dat zicht went en als zo’n rietje niet striemt ziet het er onschuldig uit.

Julian en Meike hadden gespijbeld bij gym. De docent vonden zij niet zo aardig. Hij eiste hoge prestaties terwijl Julian en Meike tijdens de laatste 2 uur van de schooldag helemaal geen zin hadden om ook nog eens keihard te gaan hardlopen. Ze waren meer van het tennissen.

Het schoolsysteem werkte voor 80% betrouwbaar. Met name met gym gebeurde het nog wel eens dat de docent niet in de gaten had dat er enkele leerlingen ontbraken. Nu ging die vlieger niet op.

De ouders van Julian en Meike kregen een emailbericht. Toen de tweeling thuis kwam stond moeder al klaar in de keuken. Ze had de cane gehaald van de zolder en die lag op de keukentafel.

Zo, onmiddellijk in de bijkeuken omkleden. Pakken jullie de gymtas maar. Direct schone boxer aantrekken, t-shirt en short= en terug komen in de keuken.

De tweeling schrok. Stel je voor dat er net iemand door de bijkeuken naar binnen zou komen. Ze woonden in een dorp, bekenden kwamen meestal achterom. Moeder wist dat ook al en gokte erop dat de tweeling ondanks het vooruitzicht van het pak slaag echt wel op zou schieten.

Toen ze in de keuken kwamen moesten ze over de keukentafel gaan liggen. Moeder diende hen elk 6 striemen toe die kletsten. Ze droegen allebei een witte boxer. Die stond extra strak omdat ze die net aan hadden. Het short was een gewoon tennisshort zonder achterzakken en zonder binnenbroek. Moeder kon de rand van de boxer zien door het short heen. De tweeling merkte dat moeder aardig hard sloeg.

En nu naar boven. Vanavond komt er zeker een vervolg. De tweeling haastte zich weg. Ze waren al lang blij dat er niemand achterom de keuken was ingekomen. De cane moesten ze meenemen naar boven. Als jullie denken dat jullie het verdiend hebben kunnen jullie elkaar vast ermee van langs geven, grapte ma.

De tweeling liep naar boven. Julian liep achter Meike aan en had de cane in zijn hand. Hij sloeg haar speels tegen de billen. Hij merkte dat het hem opwond. Dat had hij ook als hij hoorde hoe Meike getuchtigd werd. Hij hoopte dat zijn vader het niet zou merken.

Die avond zou bijzonder worden. Pa en ma hadden de gymleraar gebeld. Die zou rond 20 uur komen. De tweeling was nog steeds boven en de cane hing stil op het vertrouwde plek. Niemand kon vermoeden dat het buigzame riet die middag zijn diensten nog had bewezen.

Net na 20 uur werd de tweeling geroepen. Komen jullie maar eens naar beneden. Neem de cane mee, sprak pa. Ze schrokken. Ze zouden toch niet.....

Hun vrees werd bewaarheid. In de kamer stond de leunstoel waarop pa altijd zat omgedraaid. De tweeling moest met het gezicht naar de muur gaan staan.

Pa sprak: Jullie moeten maar weer eens goed gestraft worden. Jullie gymleraar zal er vast van opkijken als hij ziet waar gymkleding nog meer voor gebruikt kan worden.

Eerst moest Meike over de leuning bukken. Haar achterste stond naar boven en de leraar kon alles precies zien. Pa pakte de cane en sloeg haar 6 keer over het tennisshort. De cane veerde in haar billen. Die stonden strak dus het meisje kreunde van de pijn. Na 6 slagen moest ze haar tennisshort laten zakken en zwiepte de cane over de strakke boxer. De leraar zag dat enkele striemen onder het katoen uitkwamen. Meike verbeet zich. Haar vader zou haar straks toch niet bloot slaan ?

Gelukkig gebeurde dat niet. Ze moest met het short aan de enkels in de hoek gaan staan en toen kreeg Julian een zelfde behandeling. Hij merkte weer dat hij opgewonden was geworden door het horen van het pak slaag. Gelukkig leek zijn vader niks te merken. Hij was blij dat hij ook een short aan had. Zijn stijve piemel kon hij in de boxer slechter verbergen.

De gymleraar zag hoe nu de strakke jongensbillen werden aangepakt. Die waren kleiner en steviger en de leraar zag de rand van de boxer door het short heen steken. De jongen was toe aan een nieuw short. Voor een goede caning was de strakheid geweldig vond pa.

Ook hij kreeg nog eens 6 slagen over de boxer. Na afloop moest hij in de hoek staan. De gymleraar praatte nog wat, dronk zijn koffie op die tijdens de caning koud geworden was en nam afscheid.

Hij kon niet vermoeden dat na zijn vertrek de tweeling om beurten weer over de stoel moest, de boxer moest laten zakken en 6 slagen kreeg. Hard en streng zoals dat hoort.

24 slagen hadden ze gehad. Ze namen zich voor niet meer te spijbelen en iedere dag goed te letten op de cane naast hun slaapkamerdeur.

Ach, dat voornemen hadden ze de vorige keer ook gehad. Ze zouden tot hun 16e echt nog wel een aantal keer de cane voelen. Pa had uitgerekend dat deze cane inmiddels zo’n 400 striemen op de billen had getrokken. De cane voelde echter nog als nieuw aan. Rotan was zeer sterk en toch veerkrachtig. De cane zou 1000 slagen in de puberjaren van Meike en Julian moeiteloos aan kunnen, ook als pa door de jaren heen steeds harder zou slaan

 
Go to the contents page for this series.

◀  Read the in this series.     Read the in this series.  ▶


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!