New MMSA spank logo

Julian en Meike
Deel 6

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 04 Jan 2017


De vader van Julian en Meike verbaasde zich. Het was net een maand geleden dat de tweeling was betrapt met spijbelen met gym. Hij had gedacht dat ze hun lesje wel geleerd hadden. Een caning in aanwezigheid van hun gymleraar. Ze hadden gekermd en hadden zich geschaamd. Als je 14 bent en je wordt gestriemd waar je leraar bij is.

Julian en Meike hadden weer gespijbeld bij gym. Het was niet ontdekt. Een week later spijbelden ze weer maar toen was het raak. De leraar herinnerde zich dat de tweeling er die week ervoor ook niet was.

De mail was duidelijk, snel en miste zijn uitwerking niet.

Jongelui, vinden jullie het soms lekker dat ik jullie met het riet van langs geef. Ik probeer jullie op te voeden en jullie spijbelen warempel gewoon weer. Ik ga dit er echt uit slaan. Jullie zullen jezelf nog wel 100 keer bedenken om dit nog een keer te doen. Direct naar boven, trek jullie gymshort en een t-shirt aan en haal de cane. O ja, alleen een gymshort, geen boxer er onder.

De boot was echt aan. Pa ging naar zijn kantoor en pakte twee blocnotes en twee pennen en legde die op de keukentafel neer. Ma was inmiddels ook thuis. Pa en ma spraken af dat een goede straf nodig was.

Daar kwam de tweeling binnen. Meike had de cane vast.

Pa stuurde hen direct door naar de keuken. Hij zette de tweeling in de hoek en beval Meike de cane op tafel te leggen. Tot hun verbazing lag daar ook de mattenklopper.

Daar stond de tweeling. Meike had een blauw short aan, Julian een zwart. Er waren geen achterzakken en de shorts hadden geen binnenbroeken. Pa controleerde of de tweeling niet stiekem een extra short of boxer had aangetrokken. Dat bleek niet zo te zijn. Hij pakte de cane en stak die van boven door het broekje heen van Meike. Het broekje klemde de cane tegen de billen en Meike voelde het koude riet. De mattenklopper werd onder het short geduwd van Julian. Na 5 minuten ruilden ze. De tweeling begon zich wel zorgen te maken. Blijkbaar zou er vanavond echt streng gestraft worden.

En nu over de tafel, sprak hij.

De broekjes spanden perfect over de billen.

Pa pakte de cane en ma de mattenklopper. Pa sprak: Jullie krijgen ieder 6 striemen van de cane. Direct na de slag slaat ma met de mattenklopper over de verse striem heen.

Zo gebeurde. De cane floot en trok over de billen van Meike. Direct daarna sloeg ma met de mattenklopper. Toen kreeg Julian zijn eerste verdiende striem. Ook hij kreeg de mattenklopper erachter aan.

De tweeling kreunde. De striemende cane en de gloeiende slagen van de mattenklopper. Het was niet uit te houden. Ze wisten nog niet wat er ging volgen.

Na de serie met 6 dubbele slagen moesten ze op de keukenstoel gaan zitten. Ze kregen de opdracht samen een straf te bedenken om herhaling te voorkomen. Pa verzekerde hen dat de straf streng moest zijn want anders zou hij wel een straf bedenken.

Pa en ma gingen weg en lieten de cane en de mattenklopper op de tafel liggen. Julian en Meike wreven hun billen. Ze hoopten dat er niemand zou komen via de bijkeuken. Iemand die hen zo zag zitten en de cane en de mattenklopper zag liggen zou gelijk begrijpen dat hier puberbillen getuchtigd worden.

Ze overlegden wat en besloten op te schrijven dat ze verdiend hadden om iedere week tot de vakantie 6 slagen met de cane te krijgen op hun boxer. Dat waren nog 6 weken. Ze besloten niet op te schrijven met de mattenklopper of 1 keer. Pa zou dat niet dulden en wilde ongenadig slaan, dat hadden ze wel door.

Pa en ma kwamen binnen. Pa bekeek het voorstel en zei: dat lijkt me een goed plan. We gaan die straf uitvoeren op de avond voordat jullie gym hebben. Jullie hebben toch aparte kleedkamers.

De tweeling schrok. Stel je voor dat anderen de gezwollen striemen zouden zien als ze bukten. Die zwellingen kwamen dwars door hun broekje en boxer heen !

Even dachten ze dat pa en ma hen naar boven zouden sturen maar dat was niet zo. Jullie gaan om beurten koud douchen en gaan daarna in alleen een boxer over jullie bed liggen. Ik kom over een kwartier naar de kamer van Julian. Neem de cane om beurten mee onder de douche. Ik controleer de zwiepkracht ervan, dus denk er om dat jullie hier niet mee sjoemelen.

Julian was eerst aan de beurt. Hij ging naar de douche met een handdoek en een schone boxer. De boxer had al vaker de cane moeten incasseren en het zitvlak was dun door het slaan en het wassen.

Het water was goed koud. Hij vermoedde dat zijn vader zou luisteren hoe lang hij onder de douche stond. Na enkele minuten stopte hij. Zijn billen tintelden. Hij droogde zich af en trok de boxer aan.

Zijn vader kwam binnen en pakte de cane aan van Meike die daarna was wezen douchen en net klaar was.

Pa teste de cane. Die was net iets zwaarder dan net en zou vanavond nog flink gebruikt worden. Hij zwiepte. Het water vloog er uit.

De rest van de straf verliep als gewoonlijk. Julian kreeg eerst 6 slagen over zijn boxer en toen 6 slagen bloot. Zijn vader zwiepte zijn blote kont en was pas tevreden toen er rood/paarse striemen op stonden.

Meike had in haar kamer het verloop gehoord. Zij lag klaar in haar witte boxer en voelde haar billen tintelen van de eerdere behandeling met de cane en de mattenklopper.

Ook zij kreeg dezelfde afstraffing als Julian. Pa sloeg hard. Zowel jongens als meisjes mochten niet spijbelen. Deden ze dat toch dan verdienden zij tucht. En hard !

Zes dagen later.

De tweeling lag in hun boxer klaar en pa zwiepte hun billen. De striemen van 6 dagen ervoor waren nog niet helemaal verdwenen en de tweeling kermde het uit.

Pa was tevreden. Tot de grote vakantie zouden ze echt niet meer spijbelen.

 
Go to the contents page for this series.

◀  Read the in this series.     Read the in this series.  ▶


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!