New MMSA spank logo

Julian en Meike
Deel 7

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 06 Jan 2017


Dit is het laatste deel in deze serie. Voor opmerkingen en suggesties houd ik me aanbevolen.

Het was zaterdagmiddag. Julian en Meike hadden Tim en Anouk op bezoek. Julian en Meike waren net 14, Tim en Anouk bijna een jaar jonger. Het was ook een tweeling. Ze woonden vlakbij en waren al lang met elkaar bevriend.

Onder het eten had pa gevraagd wat ze die middag wilden gaan doen. De plannen waren nog niet duidelijk. Misschien nog even winkelen, we zien wel. Pa en ma vonden het best en pa zei nog lachend: denk erom, geen kattekwaad anders krijgen jullie billenkoek voor het avondeten.

De vier tieners lachten wat en liepen naar boven. Tim en Anouk liepen voorop. Plotsklaps realiseerde Julian zich dat de cane nog naast hun slaapkamers hing. Tim zag niets en liep de slaapkamer van Julian in maar Anouk zei: Waarom hangt dat rietje daar? Meike bloosde wat en zei dat haar vader dat daar had opgehangen als een soort dreigement. Toen Anouk vroeg of hij daar wel eens mee sloeg antwoordde Meike dat het wel eens was gebeurd.

De meiden lachten wat, Meike liep naar de deur en pakte de cane. Wil je hem soms voelen, vroeg ze. Anouk stemde in en bukte voorover. Meike haalde uit en sloeg Anouk op haar strakke zwarte broek.

Zo, dat striemt echt, zei Anouk en wreef haar billen. Voelt als een zweep. Weet je hoe die voelt dan, vroeg Meike. Anouk vertelde dat haar vader daar nog nooit mee geslagen had maar ze had de zweep zelf wel eens tegen haar billen geslagen toen ze bij paardrijles vandaan kwam. De meiden praatten nog wat over straffen van ouders. Meike vertelde maar niet dat haar vader vrij regelmatig hun boxer en blote billen had gestriemd met de cane. Anouk moest maar denken dat het bij enkele tikken op haar broek bleef. Anouk vertelde dat haar vader Tim en haar nog over de knie legde. Maar niet vaak meer, zei ze.

Intussen had Julian de pets met de cane gehoord. Tim had nergens erg in.

Na een halfuur gingen de vier weg naar de stad. Alles zou goed gegaan zijn als ze niet op het idee gekomen waren om een zak drop te stelen bij het Kruidvat. Dat werd ontdekt en de bedrijfsleider belde gelijk de vader van Julian en Meike.

Toen ze thuis kwamen was de boot aan. Pa had intussen de vader van Tim en Anouk gesproken. Hij vertelde dat hij van plan was om zijn kinderen geducht met het rietje te geven. De vader van Tim en Anouk aarzelde even maar vond dat zijn tieners zoiets ook wel konden gebruiken. Hij verleende de vader van Julian en Meike toestemming hen een goed pak slaag te geven. Hij stelde voor dat de vier tieners ook bij hem zouden langskomen na enkele dagen zodat hij ze ook een pak slaag kon geven. Hij vertelde dat hij een rijzweep in huis had maar nog nooit gebruikt had. Na wat overleg werd besloten dat één van de tieners de rijzweep zou ophalen en dan na het weekend Julian en Meike met de cane naar de vader van Tim en Anouk zouden gaan.

Toen de vier thuiskwamen werd er weinig gesproken. Pa stuurde Meike naar de vader van Tim en Anouk. Die zag haar aankomen en had de zweep al klaargelegd. Straks gaat deze zweep en een rietje op jullie billen dansen. Maandag komen jullie hier en krijgen jullie hier in de keuken nog een pak slaag. De vader van Tim en Anouk tikte met de zweep tegen Meikes billen en stuurde haar terug.

Meike schaamde zich. Gelukkig was het aan het schemeren en ze hoopten dat de mensen de zweep niet zouden zien. De zweep was 90 cm lang en voorzien van een dun koordje op het eind. Ze vreesde dat het geducht haar kont zou strepen.

Thuis gekomen stuurde pa de vier tieners naar de slaapkamer van Julian en Meike. Hij beval hun de broek te laten zakken en in hun onderbroek of boxer voorover op bed te gaan liggen. Niet in de lengte zoals normaal maar dwars over het bed heen zodat er twee naast elkaar konden liggen.

De tieners baalden er goed van. Samen vrienden zijn was prima maar om nu samen over een bed te gaan liggen om striemen te krijgen was nog wat anders.

Ze hadden echter geen keus.

Toen pa in Meikes kamer kwam zag hij Meike en Julian samen op bed liggen. Blijkbaar geneerden ze zich en hadden ze het zo opgelost. Pa dacht er het zijne van en besloot de volgorde straks om te draaien.

Jullie krijgen eerst 6 slagen met de zweep en daarna 6 slagen met de cane. Span de boxer maar extra aan.

Hij pakte de zweep en liet die trekken over Meikes billen. Daarna kreeg Julian een beurt. De zweep floot hoger dan de cane en het gevoel was intenser. Een minder diepe striem maar direct na de slag zeer intens.

Na 6 slagen liep hij naar de slaapkamer van Julian. Tim en Anouk lagen ook klaar. Typisch 13-jarigen, wat kleiner dan Meike en Julian. Ze hadden een witte onderbroek aan. Pa besloot 1 lijn te trekken. Ze hadden wel geen ervaring met een striemend pak slaag maar wel hetzelfde uitgevreten. Hij haalde de zweep aan en sloeg eerst Tim. Het koordje veerde in het witte onderbroekje en de jongen gilde. Toen kreeg Anouk een beurt. Die hield haar kaken op elkaar en was blijkbaar wat harder.

Toen zij pa: Zo Anouk, ga jij maar naar de kamer van Meike voor het pak slaag met de cane. Stuur Julian maar hiernaar toe.

Julian kwam binnen. Zijn witte boxer stond gespannen en pa zag de zweepstriemen door zijn zitvlak schijnen. Hij ging naast Tim liggen. Twee jongensbillen naast elkaar. Pa trok de boxer en het onderbroekje wat aan, pakte de cane en daar kregen de twee jongens hun verdiende 6 slagen. Tim jankte het uit. Het riet tuchtigde zijn tere billen en hij was dat niet gewend. Ook Julian kreunde.

Tot slot kregen de dames dezelfde behandeling. Vier bolle meisjesbillen werden door pa geducht met de cane aangepakt.

Anouk en Tim werden naar huis gestuurd.

Die maandag ging de tweeling naar Tim en Anouk toe. De cane achterop de bagagedrager. Tim en Anouks vader pakte het anders aan. Hij liet de tieners naast elkaar over de keukentafel leunen. Vervolgens spande hij hun ondergoed aan en sloeg hij met zijn hand hun billen rood. Ze kwamen er nu nog genadig af. Ze kregen ieder 3 slagen met de zweep en 3 met de cane. Zwiepend en hard, dat wel.

 
Go to the contents page for this series.

◀  Read the in this series.     Read the in this series.  ▶


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!