New MMSA spank logo

Julian en Meike
Deel 8 – Tim en Anouk

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 10 Jan 2017


Dit verhaal is een vervolg op de verhalen over Julian en Meike

Tim en Anouk. Een tweeling van 13. Anouk was dol op paardrijden en Tim voetbalde graag. Ze waren bevriend met Julian en Meike.

Enkele weken geleden hadden ze kennis gemaakt met de cane van Julian en Meike en de zweep van Anouk. De vader van Tim en Anouk was alleenstaand en moest zijn tweeling alleen opvoeden. Tot nu toe kregen ze een pak op hun billen terwijl ze over de knie moesten. Pa had harde handen maar het voorval enkele weken geleden had hun vader doen besluiten dat de tweeling gestriemd moest worden als dat nodig was. En hard !

Op een vrijdagavond was het zover. De tweeling was naar een verjaardag geweest en was te laat thuis gekomen. Toen ze binnen kwamen zat hun vader te wachten. Die werd nooit kwaad en strafte heel consequent. Normaal gesproken moesten ze hun broek laten zakken, moesten ze over de knie en kregen ze op hun onderbroek de harde hand van hun vader te voelen. Nu liep dat anders.

Anouk. Ga maar naar de schuur en haal daar de rijzweep. Snel.

De tweeling schrok. Pa zou toch niet net als enkele weken geleden......

Dat bleek wel het geval. Toen Anouk terug kwam en het rijzweepje in haar hand had moest de tweeling net als enkele weken geleden in de keuken hun broek laten zakken. Beide tieners hadden een spijkerbroek aan. Ja jongelui. De zweep over je spijkerbroek, dat lijkt me te mild, sprak pa.

Ze hadden allebei een strakke witte onderbroek aan. Pa spande deze nog wat aan en zei: jullie krijgen vanavond 3 zweepslagen. Morgen gaan jullie naar de vader van Julian en Meike en vragen jullie de cane te leen. Daar volgt dan nog een straf mee.

De rijzweep floot en trok eerst de billen van Anouk. Het koordje trok precies over haar rechterbil en pa zag de striem opkomen. Het meisje siste. Striem 2 trok over haar linkerbil. Weer was de striem te zien in het katoen. De laatste striem trok zo dat het uiteinde precies tussen de bilspleet terecht kwam. Anouk kreunde. Gelukkig hield de onderbroek het koordje tegen zodat de striem niet helemaal tussen haar billen doortrok maar de striemen waren streng.

Toen was het de beurt van Tim. Dit kreunde al voordat hij slaag kreeg en jankte direct toen pa ook zijn rechterbil tuchtigde. Na de 2e slag op zijn linkerbil ging hij staan. Het striemt pa, jankte hij. Ja dat moet ook Tim, dat is tucht en dat leert jou juist. Je mag niet gaan staan tijdens het straffen.

De jongen ging weer liggen en bood zijn achterste weer aan. Pa gaf ook hem een striem zodat het uiteinde van het zweepkoordje precies trok tussen zijn billen. Doordat zijn onderbroek nog strakker was snerpte het koordje de huid tussen de bilhelften. De jongen gilde.

Ik wil dat je straffen rustig ondergaat Tim. Morgen om 7 uur ben je hier beneden. Dan praten we even verder.

De tweeling ging naar bed. De volgende morgen stond Tim in zijn pyjama om 7 uur beneden in de keuken. Pa was er ook en de zweep lag op de keukentafel.

De jongen moest gaan zitten en moest eerst strafregels schrijven. Hij moest schrijven: Als pa mijn billen tuchtigt met de zweep moet ik de straf rustig ondergaan.

Vervolgens zei pa: Je krijgt nu 3 slagen met de zweep. Als je gilt verdubbel ik het aantal slagen en gaat je onderbroek uit. Je bent gewaarschuwd.

Net 8 uur na de laatste tuchtiging moest Tim zijn onderbroek weer aan zijn vader laten zien. Een dun wit katoenen onderbroekje. Pa legde de zweep op het broekje en laat hem toen fluiten. De jongen kreunde maar gilde niet. Dat gebeurde bij de 3e slag. Pa was onverbiddelijk. Onderbroek laten zakken Tim. Ik zal je hard maken. Drie zweepslagen op je blote billen. Ik zal ze extra hard geven.

De zweep floot door de keuken en trok de 13-jarige billen van Tim. Net bij de laatste zweepslag kwam Anouk binnen. Ze kon nog net het achterste zien van haar broer met de dunne rode striemen.

Zo Anouk, de zweep mag weer naar de schuur gebracht worden.

Pa besloot dat de jongen gehard moest worden. Striemen waren niet fijn maar wel nodig en hij hoorde die als een jongen te ondergaan.

 
Go to the contents page for this series.

◀  Read the in this series.     Read the in this series.  ▶


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!