New MMSA spank logo

Julian en Meike
Deel 9 – Tim en Anouk

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 16 Jan 2017


Die avond nadat Tim in de morgen een extra pak slaag met de zweep had gekregen werd Tim naar de vader van Julian en Meike gestuurd

Namens mijn vader, Anouk en mij wil ik vragen of wij uw rietje mogen gebruiken. We hebben straf verdiend en onze vader wil daarom het riet lenen.

De jongen had een kleur toen hij dit tegen de vader van Julian en Meike zei. De vader nodigde hem naar binnen en vroeg waarom Anouk en hij straf verdiend hadden. Tim vertelde dat ze gisteren te laat waren thuis gekomen en al 3 zweepslagen hadden gekregen.

Was het pijnlijk ?, vroeg de vader van Julian en Meike. Jawel en ik kreeg vanmorgen 6 slagen extra omdat ik de straf niet goed genoeg onderging, sprak Tim.

De vader van Julian en Meike dacht er het zijne van. Het was hem al opgevallen dat Tim een beetje kleinzielig was uitgevallen. Goede zaak dat zijn vader hem stevig aangepakt had. Hij zou het striemende riet met plezier aan de vader van Tim en Anouk uitlenen. De cane kreeg er niets van en de pubers zouden ervan opknappen.

Tim werd naar boven gestuurd om de cane te halen. Die hing naast de slaapkamer van Julian en Meike klaar voor gebruik. Toen de jongen terugkwam en zijn schoenen weer aantrok zag de vader van Julian en Meike zijn onderbroek door de trainingsbroek heen schijnen. Hij sloeg met zijn vlakke hand op de trainingsbroek. Ja Tim, ik denk dat je straks wel anders zult piepen. Komen jullie straks allebei de cane maar terugbrengen, dan kan ik de striemen nog even zien.

Tim baalde. Nu moesten Anouk en hij straks zeker ook nog bij Julian en Meike thuis.....

Toen hij terugkwam lag Anouk al over de keukentafel. De broek op haar enkels en alleen een strakke witte onderbroek rond haar billen. Tim lag er spoedig naast, zijn trainingsbroek op zijn enkels.

De vader van Tim en Anouk zag bij Tim 2 striemen van de zweep onder zijn onderbroek uitkomen. De jongen had inclusief het pak slaag van gisteren 9 slagen gehad. Anouk had 3 zweepslagen gehad. Pa besloot hen ieder 6 slagen met de cane te geven.

Hij zwiepte eens met de cane, streek over het katoen van Tims en Anouks onderbroek en sloeg toen Anouk. De cane floot en trok de beroemde dubbele striem. Toen kreeg Tim een striem. Zowel Anouk als Tim waagden het niet om te gillen. Het was wel duidelijk geworden dat dit extra striemen op zou leveren.

Na 3 slagen sprak pa: onderbroek omlaag tot jullie knieŽn. Tim en Anouk bloosden en gehoorzaamden toen. Tims achterste was inmiddels vrijwel helemaal gestriemd, bij Anouk waren de 3 canestriemen en de dunne streepjes van de zweep goed te onderscheiden. De cane floot en trok nog 2 keer over hun blote billen. Bij de laatste slag legde pa de cane net onder hun billen. De cane floot en trok meedogenloos over hun bovenbenen. Als ze binnenkort gym zouden hebben zouden ze waarschijnlijk met hun billen naar de muur gekeerd zich verkleden bedacht pa.

Na afloop moesten ze de cane terug gaan brengen. Eerst moest Tim de cane naar boven gaan brengen, daarna moesten ze hun billen laten zien. De vader van Meike en Julian was tevreden. De cane had zijn striemende werk goed gedaan.

Tim en Anouk werden naar huis gestuurd met de boodschap dat ze altijd mochten terugkomen als ze het rietje nodig hadden.

Ze hoopten niet dat het nodig zou zijn. De zweep striemde al maar dit was verschrikkelijk, zeker bloot !

 
Go to the contents page for this series.

◀  Read the in this series.     Read the in this series.  ▶


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!