New MMSA spank logo

Engelse spelling

by Jeroen

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 13 Apr 2017


Jasper en Sanne, een tweeling, waren slecht in Engels. Ze had er niet echt gevoel voor. Ook gooiden ze dikwijls met de pet naar het leren van woordjes. Ze moesten niet alleen de woordjes kennen door ze te spreken maar ze moesten ook de spelling beheersen.

Ze waren allebei 14 en hun ouders hielden van een ouderwetse opvoeding. Voordat 12 waren moesten ze regelmatig over de knie en kregen ze een pak voor hun blote billen.

Net voordat ze naar de middelbare school gingen had hun vader via een oude kennis in Engeland een setje canes aangeschaft. Waarschijnlijk hadden deze nog dienst gedaan op een kostschool. Ze waren voorzien van een krul en waren in redelijke staat. De canes hadden enkele weken in het water gelegen omdat ze behoorlijk waren uitgedroogd. Daarna had hun vader de rietjes in de lijn olie gezet om deze te beschermen tegen uitdroging.

De tucht voorwerpen hadden een vaste plaats gekregen. Ze gingen op de overloop naast de slaapkamers van de tieners. Keurig netjes met een oogje aan de muur.

Jasper en Sanne hadden verschillende keren kennis mogen maken met de rietjes. Sinds hun 12e hadden ze toch zeker 25 keer een pak slaag gekregen met het rotan. Hun vader was gewend er keihard mee te slaan. Anders had het rotan geen opvoedkundige werking. Het was juist de bedoeling dat de tieners dankzij de striemen hun gedrag en hun prestaties op school zouden verbeteren.

Spelling van Engelse woordjes bleef een probleem. De vader van Jasper en Sanne had een plan om daar verandering in aan te brengen. De tweeling werd naar boven gestuurd om zich uit te kleden en terug te komen in een T-shirt en een onderbroek of boxer. Verder moesten ze de canes meenemen en het spelling boek.

Toen ze na 5 minuten beneden kwamen stonden in de woonkamer twee stoelen klaar. Ze moesten het spellingboek op de zitting leggen met hun handen er naast en moesten over de rugleuning leunen met hun billen naar achteren. Sanne had een witte onderbroek aan en droeg verder alleen een t-shirt en witte enkelsokjes. Jasper droeg een zwarte boxer en t-shirt en zwarte enkelsokken.

De tweeling kreeg de opdracht om de woordjes in deze positie door te nemen. Als ze klaar waren mochten ze het zeggen en dan zou hun vader hen gaan overhoren. De straf was duidelijk: of lang in deze vernederende positie leren en hopen dat de overhoring hun zo weinig mogelijk caneslagen zou opleveren of het risico nemen van meer caneslagen.

De tweeling bestudeerde de woordjes. Intussen bekeek hun vader de canes die op de tafel gereed lagen. Hij zwiepte eens en koos de dunste uit. Die zou hun billen straks snerpen als ze de woordjes niet goed kenden.

Na 20 minuten zei Sanne dat ze de woordjes kende. Vader pakte het boek. Het waren totaal 25 woordjes. Per letter die ze fout zou opnoemen zou ze één striem op haar billen krijgen. Het ging prima. Vader besloot na 10 woordjes te stoppen en de rest te overhoren als Jasper er klaar voor was.

Jasper was er klaar mee. Hij was het beu om in zijn boxer die woordjes te bestuderen. Hij vertelde tegen zijn vader dat hij de woordjes kende. Vader pakte het boek, spande de zwarte boxer aan waar een vouw in zat en begon de overhoring.

Het waren toepasselijke woordjes. Het ging over straffen. Bij het derde woordje -punishment- ging het fout. Jasper vergat de -h- te noemen. Vader pakte de cane en zwiepte één keer over de boxer van de jongen. Het woordje -cane- wist hij prima te spellen. Even later ging het weer fout. Hij maakte 3 fouten in een woordje. Zijn vader zwiepte drie keer achter elkaar de cane over de billen van de jongen. De cane veerde diep in de dunne boxer van de jongen. Uiteindelijk kreeg Jasper 8 striemen.

Sanne stond intussen nog steeds over de stoel geleund. De billen naar achteren in haar strakke onderbroek. Haar overhoring ging nu verder. Ze maakte in het woord -sentence- 1 fout. Vader haalde de cane aan en zwiepte de billen van zijn dochter. Toen ze het woord -rod- moest spellen noemde ze een t in plaats van een d. Jasper die er nog naast stond lachte ondanks de pijn in zijn billen. Zijn vader werd kwaad en commandeerde hem zijn boxer net onder zijn billen te laten zakken. De jongen kreeg zijn 9e striem maar nu op de blote kont. Toen kreeg Sanne haar striem op de katoenen onderbroek.

Sanne was beduidend beter in spelling. Bij het laatste woord maakte ze twee fouten zodat ze twee snerpende slagen achter elkaar kreeg. Vier keer had de soepele cane over haar billen getrokken.

De tweeling werd naar boven gestuurd. Hun billen gloeiden maar hun spelling was zienderogen opgeknapt. Waar rotan al niet goed voor is.


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!