New MMSA spank logo

Menno rookt een rare pijp

by Jeroen

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 21 Apr 2017


Het gezin Jansen bestaat uit pa, ma en 5 jongens. De jongens zijn 11, 12, 13, 14 en 16. Regelmatig moet er gestraft worden. Pa vindt dat rotan daarvoor heel geschikt is. Pa heeft daarom een mattenklopper en een junior en senior cane in huis. De tuchtvoorwerpen worden bewaard in de koele en wat vochtige kelder onder het huis.

Om ervoor te zorgen dat er geen willekeur in straffen zou ontstaan was er een schema opgesteld met strafpunten. Het lijstje hangt aan de kelderdeur zodat de jongens weten hoe de straffen uit zullen vallen.

Hier volgt het:

1. het vergrijp is gepleegd tegen de huis- of schoolregels of gewoontes. 2 punten.
2. de jongen is van tevoren gewaarschuwd het vergrijp niet te doen. 2 punten
3. de jongen heeft het vergrijp door liegen proberen te verbergen. 4 punten
4. er is door het vergrijp financiŽle schade ontstaan. 2 punten
5. voor het vergrijp heeft de school al straf gegeven. – 1 punt.
6. de jongen heeft het vergrijp zelf opgebiecht toen het thuis niet bekend kon zijn. – 1 punt.
7. het vergrijp is eerder gepleegd en gestraft. 1 punt voor ieder eerder vergrijp. Maximaal 5.
8. ieder jaar boven 10: 1 punt.

Kleiner dan 2: geen straf
Kleiner dan 4: 6 met de mattenklopper
Kleiner dan 6: 6 met de junior cane
Kleiner dan 9: 6 met de junior cane en 6 met de mattenklopper
Kleiner dan 11: 6 met junior cane en 12 met de mattenklopper
Kleiner dan 13: 12 met junior cane
12 en meer: 13 12 met senior cane

Straffen worden op de strakke boxer gegeven. Bij caning binnen een week worden de billen ontbloot. Bij caning binnen twee weken wordt de helft van de slagen op boxer en de andere helft bloot gegeven.

ROKEN en STELEN

Vanmiddag is Menno van 12 betrapt op diefstal van sigaretten. Hij was betrapt toen hij bij de benzinepomp een pakje kauwgom kocht. Thuis was altijd gewaarschuwd om niet te stelen en ook niet te roken. Er waren dus twee overtredingen. Pa besloot er twee straffen van te maken en eerst te straffen voor het roken.

Vader neemt Menno mee naar de kelder. Bij de deur kijken ze samen op de straflijst:

Bij 1 scoort de jongen 2 punten Bij 2 ook. Bij 7 komen er 4 punten bij. Menno heeft 4 keer eerder gerookt. Bij 8 komen er 2 punten bij. De jongen is 12. Totaal aantal strafpunten is 10.Dat betekent dus 6 met de junior en 12 met de mattenklopper. Omdat Menno 10 dagen geleden is geslagen voor te laat thuis krijgt hij dus de helft van het pak slaag op zijn blote billen.

Het is regel dat jongens als ze op hun blote billen krijgen de straf in de huiskamer plaatsvindt. Natuurlijk striemt de cane iets harder op de blote billen maar de hoofdzaak van een goed pak slaag bloot is de afschrikwekkende werking voor de andere jongens en de schaamte bij de jongen die op dat moment gezwiept wordt.

Goed. Kom mee naar de kamer en neem de cane en de mattenklopper mee !. Ik ga jouw broers laten zien dat roken niet wordt geaccepteerd. Ga eerst maar eens over de tafel liggen.

De jongens zagen hoe de billen zich spanden in de witte sportbroek. Onder de witte sportbroek was de boxer te zien.

Laat je broek maar zakken en doe je shirt omhoog.

De andere jongens zagen hoe Menno rood werd maar toch zijn sportbroek liet zakken.

Goed over de tafel heen. Niet omhoogkomen anders gaat jouw boxer direct naar beneden. Pa pakte het elastiek van de boxer en spande het broekje nog wat aan. Klets,klonk het toen het elastiek weer aanspande tegen de billen. Alle jongens droegen witte boxers. Mooie boxers voor een klassieke straf. Die van Menno was maat 152.

De jongens zagen dat de witte boxer goed strak stond. De boxer zou niet echt een bescherming bieden.

Nou, ben je er klaar voor, dan kunnen we beginnen..

Mennos vader pakte de junior cane, legde hem over de boxer heen, tikte zachtjes en haalde toen uit. Zwieeeppp....klets. Zwieeeppp...klets, daar kwam de volgende al, net onder de eerste slag.

Onder de witte boxer werden de striemen zichtbaar. En weer suist de cane door de lucht.

Zo, dat waren de eerste drie. Er komen er nog drie. Menno rilde.

Mennos vader pakte de junior cane, legde hem over de boxer heen, tikte zachtjes, zwiepte nog een keer door de lucht en haalde toen uit. Zwieeeppp....klets. De jongens zagen dat de cane veerde in de boxer van hun broer. Zwieeeppp...klets, daar kwam de volgende al, net onder de eerste slag.

Na drie slagen zei pa dat Menno zijn boxer maar eens moest laten zakken. Dit was het moment waarop alle jongens het meeste schaamte hadden. Als de cane zwiepte dachten ze meer aan de pijn die dat teweegbracht. Nu dacht Menno aan zijn broers.

Toen de boxer zijn knieŽn hing zagen pa en de jongens wel dat de straf pittig was geweest. De rode dunne striemen van de junior waren goed te onderscheiden.

Zo, ben je klaar voor het vervolg ? Ik ga nu de mattenklopper gebruiken en je 12 slagen over je blote billen geven. Dat zal je leren om te roken.

Toen Menno de eerste slag met de mattenklopper voelde en het geluid van de slag kletste merkte hij direct dat de cane al gestriemd had. Het rotan van de mattenklopper trok over de striemen heen. Hij kreunde.

Nog 11 keer kletste de mattenklopper over de billen van Menno.

Toen de jongen na de straf zijn boxer aan mocht trekken zagen de jongens dat de striemen en de gezwollen plekken erdoor heen gloorden. Zelfs de witte sportbroek verhulde dat niet helemaal.

Er is die avond door Menno weinig buiten gevoetbald...


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!