New MMSA spank logo

Julian en Meike
Deel 10 – De cane en de birch

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 05 Jul 2017


Julian en Meike waren inmiddels 16 jaar. ze kregen niet vaak meer een pak slaag maar als het nodig was vond hun vader dat ze er goed van langs moesten krijgen. Sinds een jaar had hij een senior cane aangeschaft en een zogenaamde birch. Dat waren drie dunne rotan canes die bij het handvat samen gebonden waren. Vader had dit instrument nog niet gebruikt. Het was strenger dan de rietjes die de tweeling tot nu toe op hun billen had gekregen.

Het examen was afgelopen. De tweeling was geslaagd en was uitgenodigd voor een examenfeest. Toen ging het fout. Ze kwamen 2.30 uur flink aangeschoten thuis.

Vader nam zich voor hen geducht een lesje te lezen. Midden in de nacht moest de tweeling ieder aan een kant over de keukentafel gaan liggen. Vader pakte de senior cane en voegde hen toe dat ze nu ieder 12 slagen keihard met de cane zouden krijgen. De rest zouden ze morgenochtend krijgen.

Meike kreeg als eerste. Pa zag dat de blauwe broek die Meike droeg goed strak rond haar billen spande. Hij zag de rand van haar boxer door de broek heen. Het rietje floot door lucht en knalde op de meidenbillen. 10 seconden daarna striemde de volgende slag. Na zes slagen moest zij haar broek laten zakken en tuchtigde de cane haar witte boxer.

Even later was Julian aan de beurt. Zijn slankere billen werden niet gespaard. Hij droeg een zwarte trainingsbroek en die hield nog minder van de striemen tegen dan de dunne broek van Meike. Pa ranselde echt hard. Ook zijn zwarte boxer kreeg 6 met het beroemde rietje.

Julian en Meike werden naar boven gestuurd. “Ga morgenochtend eerst douchen en om 8 uur op je bed klaar liggen met broek naar beneden. Reken maar dat jullie dan weer getuchtigd zullen worden.”

De nacht was kort en de striemen gloeiden.

De volgende morgen lagen Meike en Julian voorover, ieder op hun bed. De boxer strak gespannen.

Eerst was Meike aan de beurt. Pa zag de gezwollen strepen van afgelopen nacht nog schijnen. Hij had de birch meegenomen. Die zou nu voor de eerste keer zijn diensten gaan bewijzen. De pijn zou ondraaglijk zijn. Toch besloot hij dat zowel Meike als Julian ieder 12 striemen zou krijgen. Omdat de birch uit drie dunne rotanrietjes bestond betekende dat eigenlijk 36 striemen. Een fluitend geluid weerklonk en de rietjes veerden over de bolle billen van Meike. Bij de derde slag kermde ze van de pijn. De dunne rietjes veerden over beide billen en trokken venijnig dunne striemen. Pa liet de tweeling een boxer aanhouden om de billen niet open te slaan, voor de pijn zouden ze er geen plezier aan hebben.

Iedere halve minuut daalden de rietjes neer terwijl Meike kermde. Julian hoorde hoe zijn zus werd aangepakt en vreesde het ergste. Hij voelde de gloeiende pijn van de eerste 12 caneslagen nog.

Toen was het zijn beurt. Zijn witte boxer werd aangespannen en daar suisde de birch neer. Julian voelde even niets en toen snerpte een hevige pijn door heel zijn lichaam. Alsof de striemen van de cane open getrokken werden. Ook hij brulde bij de 4e slag van de pijn. Pa sloeg door.

Deze birch zou misschien maar een paar keer gebruikt worden maar de tweeling zou er later dankbaar voor zijn. Na 12 slagen hadden zowel Julian als Meike het gevoel alsof hun boxer schuurpapier was. Zo gevoelig waren hun billen geworden.

Pa was tevreden. Deze birch maakte 16-jarige pubers wel klein. Julian en Meike hadden hun lesje geleerd.

Iedere keer als ze na het douchen hun billen bekeken zagen ze de dunne striemen. Als ze hun boxer aantrokken zagen ze het dunne katoen dat rond hun billen spande en ze wisten dat de birch daar meedogenloos doorheen trok.

 
Go to the contents page for this series.

◀  Read the in this series.  


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!