New MMSA spank logo

Vakantiestriemen
Deel 1

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 31 Jul 2017


Vakantiestriemen

Bij het gezin van Piet en Ria van den Houten speelde een stevige discussie aan de etenstafel. De drie pubers, Sander van 16, Benthe van 14 en Jesse van 12 waren over gegaan naar het volgende schooljaar. Alle drie waren ze maar net met de hakken over de sloot. De twee jongens en Benthe konden goed leren, dat was het probleem niet. Ze waren gewoon lui. Een zes als cijfers was toch voldoende vonden ze. Jesse zou naar de middelbare school gaan. Piet en Ria hadden besloten dat alle drie de kinderen tijdens de vakantie iedere week op vrijdagavond straf zouden krijgen waarvan een goed pak slaag het belangrijkste was.

Aan de etenstafel deelden vader en moeder mee dat er de komende weken iedere week gestraft zou worden. En hard, zodat Sander, Benthe en Jesse het nieuwe jaar ijveriger zouden zijn.

Piet en Ria hielden van ouderwetse lijfstraffen. Dat was goed voor hun zonen en dochter. Gestriemde billen hoorden erbij. Er werden enkele canes gebruikt. Een junior cane van 6 mm dik en een senior cane van 8 mm. De pubers waren er inmiddels aan gewend al deed een pak slaag even goed pijn. Jesse had tot nu toe alleen de harde hand van zijn vader gevoeld en kende de pijn van strenge striemen nog niet.

Na het eten zei pa:


Gaan jullie allemaal naar jullie slaapkamer, uitkleden tot op de boxer en voorover op bed gaan liggen
Jullie gaan allemaal in de gang staan, trek je broek maar vast uit

 
Go to the contents page for this series.

  Read the in this series.  ▶


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!