New MMSA spank logo

Vakantiestriemen
Deel 2

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 01 Aug 2017


Vakantiestriemen

Dit verhaal is iedere keer anders. Reacties zijn welkom.

Piet en Ria van den Houten hadden geen spijt van hun beslissing hun kinderen Sander (16), Benthe (14) en Jesse (12) te tuchtigen voor de slechte cijfers op school. Door hen iedere week de cane te geven zouden ze na de vakantie beter hun best doen.

Ria had wel een beetje medelijden met Jesse. Die had op de lagere school alleen de harde hand van zijn vader gevoeld maar nooit de cane. Piet had er geen problemen mee. De jongen was 12 en was er aan toe vond hij. Sander had toen hij 12 was ook voor het eerst de cane gekregen. Ria kon dat niet ontkennen. Ze mochten de jongste niet milder behandelen. Hij zou er niets van krijgen.

De junior en senior cane werden tussen de straffen bewaard op de overloop waar de tieners ieder een eigen kamer hadden. De cane was sinds dat Sander 12 was het gezin binnengekomen en Benthe die toen 10 was en Jesse die 8 was hoorden af en toe het fluiten van het riet als Sander gestraft werd.

De vakantie was bijna voorbij. Vanavond zouden Sander, Benthe en Jesse hun laatste caning krijgen voordat maandag de school zou beginnen. Onder het eten zeiden ze niet veel.

Iedere week hadden ze een goed pak slaag gekregen en ze wisten terdege hoe een goed tuchtigende cane voelde.

Iedere week had hun vader wat variatie toegepast in de straf zodat de spanning er van tevoren goed in zat.

Na het eten moesten de tieners in de gang gaan staan. Handen op hun hoofd en hun bovenbroek en ondergoed aan hun enkels.

Pa kwam naar de gang en zei tegen Jesse: “Ga jij boven eens de junior cane halen.” Jesse liep in zijn blote billen naar boven en pakte de cane.

Toen Jesse terug kwam gaf hij de cane aan zijn vader. Zijn vader liep naar de studeerkamer en beval de tieners mee te komen en naast elkaar over het bureau te gaan liggen. Ze schuifelden met de broek en hun ondergoed aan hun enkels naar binnen.

Pa zag de witte billen naast elkaar. Jesse zou 6 slagen krijgen, Benthe 9 en Sander 12.

De cane zwiepte en trok dunne rode striemen over de billen van de pubers. Ria hoorde in de keuken dat haar man de tieners geducht aanpakte. Ze hoorde Jesse janken van de pijn toen die zijn striemen op zijn blote huid voelde. De jongensbillen waren wat gevoeliger dan die van zijn broer.

Na de straf moesten de tieners naar bed. Ze waren weer geducht gestriemd.


Continue to end

 
Go to the contents page for this series.

◀  Read the in this series.  


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!