New MMSA spank logo

Jesse en Ruben
Deel 1

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 03 Aug 2017


Jesse en Ruben

Dit verhaal is iedere keer anders. Suggesties voor nieuwe verhalen zijn welkom.

Jesse van den Houten was begonnen in de brugklas. Hij ging iedere dag met fiets of de trein naar school. Hij reisde samen met zijn vriendje Wilfred. Ze waren al van jongs af bevriend. Jesse was 12, Ruben zou dat in oktober worden.

De school was een week begonnen. De jongens waren in de trein gecontroleerd en hadden niet ingecheckt. Ze kregen controle. De conducteur had al enkele jongelui betrapt en had geen medelijden met de jongens van 11 en 12. Hij berispte ze verder dat ze hun voeten op het bankje hadden gelegd. Ze kregen een boete.

De jongens schrokken. Ze mochten het geld dat ze bespaarden op hun reisgeld door te gaan fietsen zelf gebruiken. Nu zouden ze ineens hun reisgeld van meer dan een maand kwijt zijn.

Ria, de moeder van Jesse, hoorde het verhaal over de boete aan. Ze had snel in de gaten dat Jesse erom heen draaide. Het was prima weer. De jongens hadden ook de fiets kunnen pakken. Blijkbaar kwam er niet vaak controle en hadden ze de verkeerde gok gewaagd.

Jesse kreeg een kleur en had wel in de gaten dat zijn moeder er niet in trapte. Ria beval de jongen in de hoek te gaan staan in de keuken. Na een kwartier zei ze: “Laat je korte broek zakken tot je enkels. Shirt omhoog doen”. Daar stond Jesse in alleen zijn witte onderbroek. De blauwe korte broek op zijn enkels. Zijn blauwe sokken kwamen er net boven uit. Na weer een kwartier zei ze: “en nu ook je onderbroek naar beneden.”

Jesse stond zo bijna een uur. Inmiddels kwamen Benthe zijn zus en Sander zijn broer binnen. Ze zagen hun broertje in zijn blote billen en vermoedden dat er die avond nog wel straf uitgedeeld zou worden.

Toen vader Piet thuis kwam vertelde de moeder van Jesse het verhaal. Ze waren het erover eens dat de jongen een fikse afstraffing nodig had. Omdat Ruben, het vriendje van Jesse, ook betrapt was belde Piet na het eten de ouders van Ruben. Die hadden nog niets gehoord. De vader van Ruben was het eens dat de jongens beiden straf verdiend hadden. Piet vertelde aan de vader van Ruben dat hij gewend was zijn zoon over de knie te leggen. Sinds kort had hij een riet geďntroduceerd. De vader van Ruben strafte zijn zoon ook over de knie maar had er geen probleem mee dat zijn zoon Ruben een gevoelig lesje zou leren van een striemend riet. Ruben en zijn vader zouden om 20 uur bij Jesse thuis komen.

Om 20 uur ging de bel. Jesse stond al in de gang. Zijn blauwe short aan zijn enkels. Toen Ruben en zijn vader binnen kwamen zagen ze meteen Jesse zijn in zijn witte onderbroek.

De vader van Ruben en Jesse hadden al het een en ander afgesproken. De vader van Jesse zei: “Jesse, trek je broek aan en haal de junior cane. Kom daarna naar de studeerkamer.”

Intussen waren Ruben en zijn vader daar al aangekomen. Ruben stond in de hoek met zijn trainingsbroek op zijn enkels. Hij droeg ook een witte onderbroek. Jesse moest er naast gaan staan.

Na een kwartier moesten de jongens bij hun vader over de knie gaan liggen. Ze kregen ieder wel 20 klappen op hun onderbroek. Opnieuw moesten ze in de hoek. Daarna moesten ze bukken over een stoel. Jesses vader pakte de cane en sloeg eerst zijn zoon Jesse, toen sloeg hij Ruben. Even hard, dat hadden de vaders afgesproken. Bij de tweede slag kreunden de jongens en bij de derde gilde Ruben.

Rubens vader zag hoe het riet in de billen van de jongens veerde. De streep bleef na het slaan staan en Rubens vader dacht wel dat de striem goed doortrok.

Jesses vader streelde met het riet de billen van de jongens. Haalde het riet door zijn handen, zwiepte eens en opnieuw kregen de tieners ieder een felle striem. Na 6 slagen was de straf klaar en moesten ze in de hoek gaan staan. Door hun onderbroeken heen schenen de dunne striemen.


Continue to end

 
Go to the contents page for this series.

  Read the in this series.  ▶


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!