New MMSA spank logo

Gezakt en dan...
Deel 1

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 06 Aug 2017


Jarno was 16. Een gezonde levenslustig jongen. Helaas ook erg makkelijk. De cijfers waren voor het examen al bedenkelijk en het was spannend of hij het zou halen. Jarno dacht er makkelijk over. Als hij het examen niet zou halen kon hij altijd nog een herexamen doen of desnoods een jaar over doen. Zijn vader zou kwaad zijn maar het pak slaag dat hij zou krijgen overleefde hij ook wel.

Toen het bericht kwam dat hij herexamen moest doen maakte Jarno bepaald geen haast om naar huis te gaan. Een pak slaag zou hij echt wel overleven maar uit ervaring wist hij dat zijn vader hem geducht zou slaan. De cane zou gebruikt worden. En hard ! Van eerdere straffen herinnerde hij zich de vlijmscherpe pijn die een striemende slag met het riet deed. Had hij nu maar iets meer zijn best gedaan.

Thuis waren de rapen gaar. Zijn vader had besloten dat de jongen een geduchte les nodig had. In de logeerkamer had hij enkele canes en de mattenklopper neergelegd. Verder lagen er een korte broek en enkele witte boxers. Zijn vader maakte er altijd een heel ritueel van. Niet alleen de striemende pijn maar ook de sfeer er om heen moest Jarno een blijvende indruk bezorgen.

Uitkleden Jarno. Trek deze boxer maar aan en de korte broek. Jarno kleedde zich om en keerde terug in de kamer.

Je krijgt eerst een dictee, ga maar op de keukenstoel zitten. Jarno ging zitten en voelde het koude hout door zijn korte broek en boxer. Zijn vader pakte een cane, zwiepte ermee en zei: Schrijf maar op: omdat ik lui ben geweest heb ik het examen niet gehaald. Ik heb daarom de cane verdiend. Het rotan is pijnlijk maar goed voor mij. Ik krijg vanavond 36 slagen over mijn achterste te voelen. Verder gaat de mattenklopper mijn billen tuchtigen.

Het was maar een kort dictee maar Jarno voelde zich echt zitten. Terwijl hij schreef zwiepte vader de cane.

Vervolgens moest hij over de stoel leunen. Zijn vader pakte een cane en zwiepte keihard over zijn zitvlak. Na 30 seconden kwam er een nieuwe striem. De cane veerde in de billen van de jongen en Jarno voelde het rotan door het polyester en het katoen van zijn boxer trekken. laat je korte broek maar zakken, sprak vader. Opnieuw suisde de cane 6 keer en kletste over het strakke katoen van de boxer.

Jarno moest weer op de stoel gaan zitten. Hij voelde het koude hout tegen zijn al gloeiende billen. Schrijf maar op: Ik voel nu de striemen gloeien maar ik heb de cane verdiend. Ik krijg nog 24 slagen vanavond.

Vervolgens moest hij zijn boxer uittrekken en alleen de korte broek aandoen. Uit ervaring wist hij dat de cane op polyester meedogenloos zou trekken. Deze keer moest hij over het bed gaan liggen. Zijn vader pakte een iets dikkere cane. De cane zwiepte, floot en trok met volle kracht over de billen van de jongen. Even liet zijn vader de striem er in trekken. Weer kwam een nieuwe slag. Na 6 slagen pakte zijn vader de mattenklopper en mepte 3 keer over het short heen. Jarno voelde het geducht gloeien op de striemen. Toen moest hij zijn korte broek laten zakken. Opnieuw kwam de cane in actie en kreeg de jongen 6 striemen. Ook deze serie werd gevolgd door 3 met de mattenklopper.

Jarno moest zijn korte broek aandoen en naar de kamer komen. Hij kreeg de opdracht een dunne boxer aan te doen voor de finale. Weer moest hij op de keukenstoel gaan zitten. Erg pijnlijk en vernederend. Zijn getuchtigde zitvlak gloeide. vader sprak: Schrijf maar op: Ik ben al hard getuchtigd maar heb nog niet genoeg gehad. Ik krijg nu nog 12 of the best.

Weer moest hij naar de slaapkamer. Zijn vader pakte de senior cane. Zwiepte eens en nam er de tijd voor. Wat was het goed om je zoon zo te tuchtigen. Hij zag de jongensbillen liggen. De jongen was in angstige afwachting hoe hard het rotan zou straffen. Zwapppp, daar kwam de eerste slag neer. Nog 5 slagen volgden. Weer zwiepte de mattenklopper 3 keer over de boxer. Toen moest Jarno zijn boxer laten zakken en zwiepte de mattenklopper 3 keer bloot. Zijn vader pakte de cane weer en ranselde tenslotte 6 keer de blote billen. Hard, zoals het hoort.

Jarno moest vervolgens op de stoel gaan zitten. In zijn blote billen. Zijn vader dicteerde: ik heb rode gezwollen striemen op mijn billen. Die heb ik verdiend. Als ik mijn herexamen ook niet haal zal ik opnieuw de snerpende pijn in mijn blote billenvlees moeten voelen.

Jarno rilde en niet alleen van de koude stoel......

 
Go to the contents page for this series.

  Read the in this series.  ▶


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!