New MMSA spank logo

Gezakt en dan...
Deel 2

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 06 Aug 2017


Jarno baalde stevig. Het herexamen was uitgelopen op een mislukking. Hij was gewaarschuwd om goed zijn best te doen. Denk eraan, de canes liggen iedere week in het water. Reken maar dat ze je billen zullen snerpen als je zakt.

En dat zouden ze. Hij zette zijn fiets in de schuur, liep naar binnen en zag dat zijn vader al op de hoogte was. Op de tafel lagen enkele canes gereed. Onschuldige gele stokjes zo leek het maar Jarno wist dat al heel veel jongens en meisjes zich daarin vergist hadden. Een scherpe zwiep, een klets, een snerpende pijn. Zo voelde het. Dat zou straks zijn lot zijn.

Hij kreeg geen tij er verder over te denken. Uitkleden tot op je boxer en in de hoek, sprak zijn vader. Jarno gehoorzaamde. Hij rilde, niet omdat het koud was in de kamer. Het was er zelfs drukkend warm maar vanwege de vrees voor wat er komen ging.

Laat je boxer zakken tot je enkels., sprak pa. Jarno schrok. Zou zijn vader hem direct bloot gaan canen ? Hij liet zijn boxer zakken en voelde dat zijn vader een dunne cane tussen zijn bilhelften schoof. Erg vernederend. Hij voelde het koele rotan tegen zijn billen.

Na vijf minuten pakte pa de cane van tussen zijn billen en moest hij over de tafel gaan liggen. Boxer nog steeds op zijn enkels. De cane zwiepte eens. Jarno kreeg 6 slagen met volle kracht over zijn blote billen. Het was een dunne cane. Zijn vader wist dat dunne canes het beste striemen en ongenadig tegen de blote billen aan zou zwiepen. Jarno moest weer in de hoek staan. Zijn vader stak opnieuw de cane tussen zijn billen. Hij zag dat de billen al voorzien waren van 6 heldere striemen. Zoals een junior cane striemt.

Na 5 minuten zei zijn vader dat hij zijn boxer aan moest trekken en zijn korte broek en naar de slaapkamer komen. Daar zou de echte tucht gaan beginnen. Op het bed lag de soepele en gevreesde senior cane klaar. Streng maar noodzakelijk voor jongens van 16 als ze zakken voor hun examen. Jarno moest over het bed liggen. Zijn vader zijn boxer en korte broek aan. 6 keer veerde de senior cane over de billen. Toen moest de korte broek uit en kreeg de boxer 12 keer de senior cane te voelen. 6 keer kwam de senior cane over de blote billen.

Jarno moest weer naar de kamer, weer in de hoek, weer in zijn blote billen. Zijn vader stak een junior dragon cane tussen zijn billen. Daar krijg je straks het toetje mee, sprak hij. Jarno rilde. Die dragon was dun en striemde ongenadig, nog intenser dan de senior cane. De jongen moest over de tafel gaan liggen. In zijn blote billen. De dragon tuchtigde. Zoals een dragon cane hoort te doen. Hard en snerpend. Jarno kreeg 6 striemen. Zijn vader sloeg hard. Het was nodig.

Zo. Vanaf nu krijg je dit pak slaag iedere twee weken op vrijdagavond totdat je het examen gehaald hebt.Jarno wist waar hij aan toe was. Over ruim 40 weken was het weer examen. Hij zou zeker nog 20 avonden de rotan voelen. De canes konden dit makkelijk aan, ze waren gemaakt om jongensbillen te tuchtigen en konden desnoods duizenden keer zwiepen. Zijn jongensbillen, die zouden het zwaar krijgen !

 
Go to the contents page for this series.

◀  Read the in this series.  


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!