New MMSA spank logo

Jesse en Ruben
Deel 2

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 28 Aug 2017


Het was enkele weken later, de laatste week van september. Het was schitterend weer geweest en Jesse en Ruben waren vaak met de fiets naar school geweest. Dat moest wel want het bedrag van de boete was ingehouden op hun reisgeld voor het schooljaar.

In de laatste week van september regende het en besloten ze toch maar de trein te nemen. Ze hadden die dag gym en hadden hun rugzak volgestopt met boeken en gymkleren.

Toen de les een halfuur aan de gang was gingen Jesse en daarna Ruben naar het toilet. Ze liepen uit het toilet naar de kleedkamer. Jesse liep naar die van de meisjes. Ze hadden gezien dat de tweeling Martijn en Marieke met de fiets waren gekomen. Ze hadden bedacht om de OV-kaart van hen te pikken. Morgen was het mooier weer en ze zouden de verdwijning misschien pas over een week merken.

De stopten de OV-kaarten tussen hun eigen spullen en gingen terug naar de gymles. De conducteur merkte niets. Jesse liet de kaart van Marieke zien maar de conducteur had niets in de gaten. Heel de week reisden ze op de kaarten van Martijn en Marieke.

Martijn en Marieke merkten pas later dat hun OV-kaart kwijt was. Omdat ze hun portemonnee nog hadden dachten ze dat de kaart onderweg gevallen was. Wel ontdekten ze dat er enkele dagen mee gereisd was. Toen blokkeerden ze de kaarten.

Het ging fout toen de vaders van Jesse en Ruben de OV-kaart van hun zoons controleerden. Ze hadden de jongens toen het mooi weer was op de fiets zien gaan maar toen het slecht weer werd gingen ze iedere dag met de trein. Ze wilden aan het eind van het jaar niet alsnog voor de boete van de jongens opdraaien.

Jesses vader sprak hem erover aan. Jesse kon slecht liegen en na wat gehakkel kwam de waarheid boven tafel. Vader Piet had snel in de gaten dat Ruben ook een kaart had gestolen.

Hij belde de vader van Ruben. Het werd tijd voor een nieuwe strafsessie.

Dezelfde avond stonden Jesse en Ruben in de gang bij Jesse thuis. Hun broek hadden ze uit moeten doen. Daar stonden ze in hun witte onderbroek. Om acht uur zouden Martijn en Marieke komen om te bekijken hoe hun klasgenootjes gestraft werden.

Ze waren precies op tijd en zagen meteen Ruben en Jesse staan. Meteen gingen ze naar de kamer. Eerst moest Jesse over de pianokruk heen. Pa pakte de cane die al klaar lag.

“Je krijgt 12 slagen. 6 slagen hier en 6 slagen boven over je bed. Reken maar dat ik je billen niet zal sparen. Dit gedrag zal ik je afleren.”

Martijn en Marieke zagen dat de vader van Jesse de onderbroek aanspande. Toen sloeg hij. Martijn en Marieke kregen thuis hooguit een tik. Dit hadden ze nog nooit meegemaakt. Ze hoorden hoe Jesse kreunde en daarna gilde.

Na 6 slagen moest Ruben over de pianokruk. De vader van Ruben had hem naar Jesse gestuurd. Hij had er alle vertrouwen in dat de vader van Jesse zijn zoon goed zou tuchtigen.

Ook Ruben kreeg zijn deel. Martijn vond het wel leuk. Ruben had zijn OV-kaart gebruikt en moest nu maar eens flink van langs krijgen.

Jesse en Ruben moesten in de hoek gaan staan. Marieke en Martijn kregen intussen wat te drinken.

na 10 minuten werden Jesse en Ruben naar de slaapkamer van Jesse gestuurd. Daar zou het vervolg van de bestraffing plaats vinden. Martijn en Marieke mochten aan het voeteneinde gaan staan zodat ze goed konden kijken hoe de straf zou verlopen.

“Jesse, ga over het bed liggen. Je krijgt weer 6 striemen. Deze krijg je op je blote billen. Reken maar dat ik je billen niet zal sparen. Striemen, die heb je nodig.”

Martijn en Marieke dat Jesse aarzelend zijn onderbroek liet zakken. Jesse lag nu afgezien van zijn zwarte enkelsokken en zijn onderbroek aan zijn enkels naakt op bed.Toen knalde de cane. Martijn en Marieke hoorden hoe Jesse kreunde en daarna gilde.

Marieke vond het wel leuk. Jesse had zijn OV-kaart gebruikt en moest nu maar eens flink van langs krijgen. Toen ze de striemen zag kreeg ze toch wel medelijden. Het zou echt pijn doen. Ze moest er niet aan denken als zij met zo’n riet zou krijgen.

Na 6 slagen moest Ruben over het bed. De vader van Ruben had hem naar Jesse gestuurd. Hij had er alle vertrouwen in dat de vader van Jesse zijn zoon goed zou tuchtigen.

Ook Ruben kreeg zijn deel. Hij kreeg even hard. Het riet floot door Jesses kamer en trok over de naakte billen van Ruben.

Thuis vertelden Martijn en Marieke het verhaal. Ze waren blij dat hun ouders niet zo streng waren. Hun vader keek eens en besprak ’s avonds met zijn vrouw dat het aanschaffen van een goed riet helemaal geen kwaad kon voor de tweeling. Ze waren allebei 12 en waren niet altijd makkelijk.

Drie weken later was het zo ver. Toen lagen Martijn en Marieke over hun bed en sloeg hun vader hen over de strakke onderbroek. Marieke dacht terug aan Jesse. Die had dezelfde pijn gevoeld. Oef wat striemde zo’n cane hard !

 
Go to the contents page for this series.

◀  Read the in this series.  


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!