New MMSA spank logo

kranten bezorgen op zaterdag

by Jeroen

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 18 Sep 2017


kranten bezorgen op zaterdag

Dit verhaal is iedere keer anders. Suggesties voor nieuwe verhalen zijn welkom.

Tom van 14 en Emma van 15 hebben ieder een krantenwijk. Op zaterdag lezen meer mensen een krant en is hulp van jongelui welkom. Het verdient goed. Ze krijgen allebei kleedgeld van hun ouders maar voor extraatjes en hobby’s moeten ze werken. De krantenwijk kost hen ongeveer een uur. Het grootste gedeelte van de tijd wordt ingenomen door mensen die buiten het dorp wonen. Soms kijken ze even samen naar de adressen en neemt Tom gelijk wat adressen van Emma mee zodat die eerder klaar is of andersom.

Afgelopen zaterdag hadden Tom en Emma haast. Tom moest aan een voetbalwedstrijd mee doen en Emma had vroeg paardrijles. Ze waren eigenlijk te laat opgestaan. Emma was nog in de douche en Tom stond op zijn horloge te kijken. Hij zou moeite hebben om op tijd te zijn voor de wedstrijd.

Toen Emma klaar was spraken ze af dat Emma de meeste buitenaf-adressen van Tom zou overnemen. Emma had iets meer tijd. Snel spraken ze af welke adressen ieder zou doen en ze snelden naar de schuur om hun fiets te pakken. De kranten stonden al klaar onder het afdakje. De bezorger zette die al voor 6 uur neer.

Om half acht reden ze weg. Het regende geweldig. Eigenlijk hoorde de krant voor 7 uur in de bus te liggen. De meeste mensen sliepen toch uit dachten ze en boeren lazen pas ’s avonds de krant zo meenden ze.

Tom was 3 kwartier later klaar. Het was net droog. Hij reed snel terug naar huis en pakte zijn voetbalspullen. Emma kwam net aanrijden en vertelde dat ze 10 adressen buitenaf later op de dag wel zou bezorgen. Het regende erg en ze vertrouwden erop dat die lezers het niet zouden merken. Tom was niet blij, het waren mensen in zijn wijk. Als het mis ging kreeg hij de klachten. Zo besloten de gok te wagen.

Rond 9 uur ging de telefoon al. Een kwartier later belde de volgende abonnee. Toen het 11 uur was hadden er 8 mensen gebeld. De vader van Emma en Tom was niet blij en beloofde dat zijn kinderen de krant zo snel mogelijk zou bezorgen. Gelukkig namen de abonnees er genoegen mee. Ze wisten wel dat de vader van Emma en Tom beloofde wat hij zei. Hun krantenbezorgers zouden beslist een lastig moment hebben als ze thuis kwamen.

Tegen 12 uur kwamen Emma en Tom bijna tegelijkertijd thuis. Toen ze de woonkeuken in kwamen zagen ze al dat het mis was. Pa en ma waren kwaad. Pa zei: “wij eten vanmiddag wat later. Jullie krijgen eerst een pak slaag en daarna gaan jullie de kranten persoonlijk bezorgen. Emma, pak jouw rijzweep maar uit de schuur.”

Emma liep naar de schuur. Uitstellen had geen zin. Dat wist ze wel. Toen ze de keuken binnen kwam lag Tom al over de keukentafel. Zijn voetbalshort stond strak gespannen, ze zag zijn witte boxer eronder schijnen. Ze moest in de hoek gaan staan. Pa pakte de rijzweep, tikte tegen de billen van zijn zoon. De zweep floot en het koordje trok over het broekje. Weer kletste het zweepje.

Na zes slagen was het de beurt van Emma. Zij bukte in haar paardrijbroek over de keukentafel. Pa zag dat de broek goed spande. De rand van haar onderbroek stond in het materiaal van de rijbroek. De zweep floot en trok de billen van Emma. Bij de vierde slag trok het koordje net onder de rand van haar onderbroek. Het meisje kreunde. “Ja Emma, dat striemt. Je hebt het nodig.”

Na het pak slaag verzekerde pa hen dat er nog meer straf zou volgen. Tom en Emma gingen met de kranten naar de abonnees. Ze voelden het zadel schroeien tegen de striemen. Emma ging af en toe zelfs staan. Zij had het nadeel gehad dat haar onderbroek niet overal haar billen had beschermd. Tegen 1 uur waren ze terug.

Het eten stond op tafel. Na het eten zei pa: “Zo jullie krijgen vanmiddag ook straf. Om te beginnen trekken jullie hier de bovenbroek uit en gaan jullie boven op de overloop staan. Rond 2 uur krijgen jullie de volgende lijfstraf.” Aarzelend trokken ze hun broeken uit en hingen die over de keukenstoel.

Pa en ma zagen de tieners vanuit de keuken naar boven lopen. De striemen van 12 uur kwamen onder de onderbroek van Emma uit. Ze bekeken de broeken die Emma en Tom hadden achtergelaten. Beide broeken hadden geen achterzakken en hadden beslist niet veel pijn tegengehouden. Toch zouden Tom en Emma vanmiddag nog harder aangepakt worden.

Om twee uur kwam pa naar boven. Hij had de cane meegenomen. “Wie wil er eerst gestriemd worden?”, vroeg hij. Emma en Tom keken elkaar eens aan. Toen zei Emma: “Ik pa.”

“Ik wist niet dat jij zo graag met de cane krijgt meisje. Ik denk dat ik maar eens goed hard ga slaan. Kom maar mee naar je slaapkamer”.

Emma moest over haar bed gaan liggen. Een kussen onder haar billen. Pa zag de striemen van vanmorgen. Hij haalde de cane weer door zijn handen. Deze straffen waren goed voor zijn zoon en dochter. Hij streelde over de onderbroek met de cane. “Een goede strakke onderbroek Emma. Ideaal voor de caning die je nu krijgt. Je krijgt 6 slagen.”

De cane floot en trok de meisjesbillen. Emma gilde. De billen waren al gestriemd en het fietsen erna had de billen nog eens extra gemasseerd. Na 6 slagen moest Emma weer op de overloop gaan staan en kreeg Tom zijn straf.

Pa trok zijn boxer nog eens strak. De jongen had een klein voordeel ten opzichte van zijn zus maar was ook een jaar jonger. Pa streelde met de cane de jongensbillen. Kleiner dan die van Emma, echt billen van een jongen van 14. De cane floot en daar had Tom zijn verdiende striem te pakken. Opnieuw snerpte de cane. Pa sloeg hard.

Na 6 slagen moest hij op de overloop gaan staan. Pa zei tegen de tieners: “Over een uur kom ik terug voor de laatste lijfstraf.”

Beneden in de keuken bespraken zei hoe de slotstraf eruit zou moeten zien.

Ze besloten dat ze allebei op hun blote billen zouden krijgen. Emma zou met de zweep krijgen. Ze was de oudste en zij had de kranten moeten bezorgen. Tom had ook schuld. Hij had de verantwoording voor zijn krantenwijk. Hij zou met de cane krijgen.

Pa liep naar boven met de cane en zweep in zijn handen. Hij stak de zweep van bovenaf door de onderbroek van Emma heen zodat het uiteinde tegen haar bovenbenen kwam. De cane stak hij door de boxer van Tom. “Over 10 minuten krijgen jullie hier ieder 6 slagen mee op je blote billen, bereid je maar vast voor”

De tieners schrokken. Ze keken eens steels naar elkaars billen. Het was een raar gezicht en ze voelden allebei het materiaal van de zweep en de cane tegen hun gloeiende billen.

Deze keer was Tom eerst aan de beurt. Pa pakte de cane. In de slaapkamer moest hij zijn boxer laten zakken tot net onder zijn billen. Met volle kracht mepte pa met de cane de blote billen van zijn zoon. De jongen brulde van de pijn.

Bij Emma ging haar onderbroek tot net onder haar billen. “Emma, als jij denkt dat je beter paard kunt gaan rijden dan kranten bezorgen dan moet je maar eens een lesje krijgen met de rijzweep. Ik ga je billen niet sparen. Je moet het maar eens voelen.”

De zweep floot en trok over Emma’s blote huid. Een dunne striem kwam opzetten. Opnieuw voelde Emma de felle pijn. En weer. En nog eens. De laatste slag knalde en het koordje veerde over haar verste bil. Aan het eind van de striem was deze paars.

Na de straf moesten Emma en Tom met hun onderbroek en boxer naar beneden wachten op de overloop tot het avondeten. Hun billen gloeiden. Het was maar goed dat ze pas maandag een krantenwijk te doen hadden. Dan konden hun billen wat herstellen.


Continue to end


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!