New MMSA spank logo

Striemen na het winkelen

by Jeroen

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 04 Nov 2017


U heeft gelijk dat u dit niet accepteert en bij ons komt. Wij zullen onze tweeling afleren te stelen in uw winkel.

Rond etenstijd was de bedrijfsleider van de supermarkt langs geweest. Jesse en Eline van 13 hadden chocolode en cola meegenomen uit de winkel zonder te betalen. De bedrijfsleider kende hen wel. Het gezin woonde schuin tegenover de supermarkt.

Ik zal u laten zien, hoe wij onze tweeling aanpakken., zei de vader van Jesse en Eline.

Hij zei tegen Eline: Haal jij het rietje van de overloop ? Even later kwam Eline naar beneden. Pa sprak tegen de tweeling: Jullie weten wat je nu en vanavond te wachten staat? Ze kleurden en keken naar de grond. Jullie krijgen in de woonkeuken straf. Dan kan mijnheer gelijk zien dat wij dat stelen afleren met een goed pak slaag. Striemen krijgen jullie.</ Nauwelijks hoorbaar fluisterde Eline: Waar meneer bij is. Ja zeker, antwoordt pa, hij bijt niet. Bovendien zal ik coulant met jullie zijn en je straf wat verlichten. Jullie krijgen niet waar meneer bij is op je blote billen hoewel jullie dat wel verdiend hebben. Vooruit, broek over de stoel hangen en bukken over de stoel. Zet je handen op de zitting. Treuzelen maakt het alleen maar erger.

Jesse en Eline deden aarzelend hun broek uit. Ze keken even naar de bedrijfsleider.

Ik ga jullie dit gedrag afleren. Span je onderbroek aan. Je zult nu 6 slagen met het rietje krijgen, buig goed voorover.

Jesse en Eline bogen over de stoel, hun billen kwetsbaar naar achteren. De bedrijfsleider die zelf twee meisjes van 13 en 15 had zag de smalle jongensbillen en de wat dikkere meisjesbillen. Eline droeg witte enkelsokken, Jesse zwarte. Hun witte benen staken onder hun onderbroek uit.

Dan pakte pa het rietje. Hij liet het even zwiepen en mat de afstand van de billen tot het rietje. Zoevend daalde het rietje op Jesses billen neer. De jongen kreunde. De bedrijfsleider zag hoe de jongen probeert zijn billen te beschermen. Pa sloeg hem zonder pardon op zijn hand. Jankend trok de jongen die terug. Deze slag doen we opnieuw. Ik straf je op je billen en dat zul je voelen., gromde pa. Nog vijf keer klonk het rietje en nog vijf keer kreunde de jongen. Pa zag onder zijn onderbroek de rode striemen uitkomen.

Na de straf zei pa: je mag nu je billen wrijven.. De bedrijfsleider zag hoe de jongen met zijn hand waarop ook een striem staat zijn onderbroek wreef. Door de onderbroek waren de striemen te zien doordat ze opgezwollen waren. De jongen is goed aangepakt. Hij moest voor de stoel blijven staan. Naast hem stond Eline nog gebogen. Zij moest het rotan nog voelen.

Weer pakte pa het rietje. Hij tikte even tegen de witte onderbroek van het meisje. Akelig zoevend daalde het rietje op Elines billen neer. In het katoen van de onderbroek stond een streep. Eline waagde het niet haar hand voor haar billen te houden. Ze had geen zin om haar vriendinnen uit te leggen wat die rode streep op haar hand zou zijn.

Pa strafte geducht. De cane floot en trok de 6 verdiende striemen. Na de straf zegt pa: Jullie gaan nu in de hoek staan. Straks als meneer weg is krijgen jullie nog meer straf.

Toen de bedrijfsleider wegging kon hij tevreden zijn. De puberbillen van Jesse en Eline waren geducht onder handen genomen.

Toen het donker was en de gordijnen van de woonkeuken dicht waren stonden Jesse en Eline weer in de hoek in alleen hun onderbroek en een t-shirt. Zo, jullie moeten nu je onderbroek nat maken onder de kraan. Dan trekt het riet nog wat harder. De tweeling gehoorzaamde. Dit gebeurde niet vaak maar ze wisten dat ze vanavond nog zeker 12 striemen zouden krijgen. Even later stonden ze weer in hun strafpositie. Deze keer was Eline eerst aan de beurt. De cane floot door de keuken en beet in de natte onderbroek van het meisje. Eline merkte dat de cane harder snerpte dan eerder. Het natte katoen gaf de pijn van de cane beter door en haar huid was door het water en de eerdere striemen kwetsbaarder.

Na 6 slagen werd Jesse gestraft. Ook zijn onderbroek werd geducht afgeranseld. De jongen voelde een gloeiende hitte alsof zijn onderbroek dampte.

Zo, het slot. De cane op de blote billen. Ik doe dit liever niet. Maar het is echt nodig. Het rotan zal jullie leren. Jesse en Eline, trekken jullie je onderbroek uit en hang hem aan de cane.

Pa hield van dit ritueel. Aarzelend trokken de tweeling hun natte onderbroek uit. Ze hingen het broekje aan de cane en pa gooide de broekjes in de hoek waar ze straks nog zouden staan.

Pa zag voordat hij begon dat de billen van Eline en Jesse stevig gestriemd waren. Ze bogen voorover, shirt omhoog, het onderlijf helemaal naakt behalve de witte en zwarte enkelsokken. Pa sloeg met volle kracht. De junior cane was 6 mm dik en 85 cm lang. Telkens floot de cane en maakte het rotan kennis met de vochtige billen van Jesse en Eline. De tweelng zou het wel laten om te stelen.


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!