New MMSA spank logo

een goede buurman

by Jeroen

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 13 Nov 2017


Een keurige Vinex-wijk vlakbij Den Haag. Op Plataan 13, 15 en 17 woonden de families Schouten, Strenghout en Huizinga . Rob en Martijn Schouten waren 16 en 14 jaar. Carlijn en Sander Strenghout waren 13 en 15 en Emma Huizinga was 14.

De families hadden regelmatig contact en ook de jongens en meiden kenden elkaar goed. Ze zaten allemaal op dezelfde school.

Op een avond reden de ouders naar school voor een bespreking met de klassedocenten en de decaan. Er werd snel duidelijk dat Rob, Martijn, Carlijn, Sander en Emma er de pet naar gooiden. Ze waren slim genoeg maar deden hun huiswerk niet. In de pauze hadden de ouders een gesprekje op de gang met de decaan. Die woonde op Plataan 14, tegenover de families. De decaan adviseerde een goed gesprek aan te gaan met de pubers. De ouders keken bedenkelijk. Rob en Carlijn waren vrij makkelijke pubers maar de anderen gaven een grote mond vertelden de ouders.

De decaan vertelde wat geheimzinnig dat hij daar wel een recept voor had. Hij nodigde de ouders de avond erop bij hem thuis.

De volgende avond was het zover. De ouders dronken eerst koffie. Daarna nam de decaan hen mee naar zijn studeerkamer. Door het raam keken ze uit op de straat met aan de overkant hun woningen.

De decaan deed het rolgordijn dicht en wees op een plantenbak in de hoek. Daarin stonden rietjes van diverse afmetingen. Officieel mag het niet maar een pak slaag met een rietje doet wonderen. Ik heb het al diverse keren mogen doen en de leerlingen knappen er echt van op. De ouders keken elkaar aan. Ze hadden wel een vermoeden gehad omdat de decaan gisteren zo geheimzinnig had gedaan maar dit hadden ze toch niet verwacht. Ze bespraken het idee. De decaan vertelde dat hij de pubers op hun ondergoed zou slaan. Alleen met toestemming van de ouders kon hij ook op de blote billen slaan. De ouders besloten dat dit niet nodig was. De decaan mocht er wel mee dreigen na de straf want de ouders hoopten dat deze straf eenmalig zou zijn.

Wel spraken de ouders af dat de pubers tegelijk gestraft zouden worden. De decaan vond dat geen probleem. De hal voor de studeerkamer was ruim en hij zou tijdens het straffen de deur open laten staan zodat de anderen de straf konden volgen.

Een uurtje later waren de ouders van Rob, Martijn, Carlijn, Sander en Emma thuis. Ze vertelden dat de pubers morgenavond naar de decaan moesten gaan voor een goed pak slaag. De pubers protesteerden heftig maar de ouders hielden voet bij stuk. Jullie trekken een strakke onderbroek aan want reken maar dat jullie van langs krijgen, sprak pa Schouten tegen Rob en Martijn.

De volgende avond stonden de pubers verlegen op de stoep bij de decaan. Ze werden binnengelaten en kregen eerst iets te drinken. De decaan legde uit dat luiheid op school het beste aangepakt kon worden met een goed pak slaag. Ze zouden om de beurten met de cane krijgen. Een zwiepend riet zou op hun billen kletsen.

Een kwartier later stonden Rob, Martijn, Carlijn, Sander en Emma in de gang. Hun broek hadden zij in de woonkamer over de eettafelstoel moeten hangen. Om de beurten werden zij in de studeerkamer geroepen. De decaan riep: Wie wil er eerst ?

Rob stapte als oudste naar voren. In de studeerkamer moest hij bukken over de leuning van een stoel, handen op de zitting. De decaan trok zijn zwarte boxer strak. Hij pakte uit de bak een cane, pakte een andere, zwiepte er eens mee en vertelde de jongen dat hij 12 slagen zou krijgen. Toen floot de cane en kreeg Rob van langs. De jongen draaide met zijn billen maar de decaan was onverbiddelijk. De anderen op de gang hoorden hoe de jongen werd aangepakt en zagen het riet in zijn billen veren.

Daarna stapte Emma naar voren. Het moest toch gebeuren, dan was ze er maar van af. Ze moest over het bureau leunen, de billen op de rand, haar tenen op de grond. De decaan riep ook Carlijn binnen. ga jij er maar naast liggen. Over het bureau lagen de twee meiden, allebei met een witte onderbroek aan. Hun voeten gekleed in witte en zwarte enkelsokken met de tenen op de grond. De decaan pakte uit de bak een dunnere cane. Hij zwiepte eens en de meisjes kregen om de beurt een striem op hun katoenen onderbroekje. Door de deur heen zagen de anderen de striemen onder hun ondergoed uitkomen. Het riet was zeer dun en de meisjes kregen ook 12 striemen. Ze kermden maar de decaan was onverbiddelijk. Leren zouden ze. Zeker de 13-jarige Carlijn had het moeilijk onder het rietje.

Toen was het de beurt van Martijn. De 14-jarige jongen droeg een witte onderbroek. Hij moest ook over het bureau gaan leunen. De decaan pakte dezelfde cane die ook de meisjes had gestriemd. De decaan trok de onderbroek strak. De jongen had nog smalle billen. Toch had hij ook de cane nodig. De decaan zwiepte met de cane en Martijn kreeg ook 12 tikken.

Sander was de laatste. Net als Rob moest hij over de stoel leunen. De decaan spande zijn blauwe boxer aan. De jongen had smallere billen dan Rob. De decaan zocht in de bak en vond een cane die iets dikker was dan waarmee de meisjes en Martijn waren gestraft. Ook hij kreeg er 12.

Na 60 striemen hadden de 5 pubers gloeiende billen. Ze mochten in de huiskamer hun broek aantrekken en naar huis toe.

Intussen hadden de ouders eens door het raam gekeken. Ze zagen het licht aan gaan in de studeerkamer bij de decaan. Na een halfuur ging het licht uit en nog 10 minuten later kwamen de pubers door de voordeur naar buiten.


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!